sssd

UTKAST TIL LANDINGSSIDE:
Få ekspertråd om hvordan best håndtere akkurat din utfordring.

20 minutters 1:1 laserfokusert samtale med landets beste på panikkangst og fobier vil gi deg svar, henvise deg videre eller gi deg et forslag du kan vurdere. Ingen forpliktelser!

  • Ikke noe salgspress- kun informasjon
  • Kryptert videolink

Her er hva du får når du booker en gratis kartleggingssamtale

Få en fageksperts fulle oppmerksomhet på din situasjon

Du får anledning til å opplyse om hva som er situasjonen din, du vil bli stilt de spørsmålene jeg trenger, og så vil jeg fortelle deg hva jeg tenker om det du forteller, hvordan jeg foreslår du kan gå videre og evt. hvem jeg tenker du skal kontakte, om du ikke er innenfor de temaene jeg jobber best med. OBS: Det er IKKE mulig å kjøpe noe under kartleggingssamtalen - og jeg vil ikke forsøke å selge deg noe.

Utelukkende evidensbaserte og godt dokumenterte metoder

Takket være Placebo-effekten kan nesten "alt" virke for noen - men mine verktøy kommer utelukkende fra kognitiv terapi, meta-kognitiv terapi, hypnoterapi og gestaltterapi - rett og slett de beste verktøyene som profesjonelle bruker over hele verden. Med flere titusenvis av klienttimer har jeg erfaring nok til å være ydmyk på at ingen verktøy er best på alt - og det er hensikten med en kartleggingssamtale.

Terapi og Coaching er en kunstform!

Selv etter mange tusen klienter på f.eks. angst og fobier, har jeg fortsatt ikke hatt 2 helt identiske klienter- og jeg har fortsatt ikke gjennomført 2 helt like terapiforløp. Jeg tror hemmeligheten bak ekstraordinære resultater er: nysgjerrighet, engasjement, personlig drive - og evnen til å tilpasse seg til hver enkelts unike personlighet og situasjon. På kartleggingssamtalen får du testet ut om kjemien mellom oss stemmer - og du kan vurdere om jeg er den rette til å hjelpe deg videre - eller ikke.

  • Du får skriftlig oppsummering fra samtalen
  • Taushetsplikt som for betalende klienter

© AngstBehandling.no - levert av Remi Marents, orgnr. 928096041. E-post: post@angstbehandling.no